Soorten voetbaltafels

Een potje tafelvoetbal kan heel erg ontspannend zijn, dus in je pauze een potje spelen met je collega´s tussen alle vergaderingen door is erg goed! Daarbij komt dat iedereen het spelletje kan leren spelen, dus geen excuses mogelijk! Een goede investering, en dat hoeft niet duur te zijn!

Voordat u gaat kiezen welke voetbaltafel geschikt is, vragen wij u na te denken over het volgende:

-       Waar komt de speeltafel te staan?

-       Wie gaan de tafel gebruiken?

-       Hoe vaak wordt de tafel gebruikt?

-       Wilt u er nog iets aan verdienen?

Wilt u de tafel gewoon in de kantine plaatsen, of toch liever buiten zodat het rustig blijft binnen op het kantoor? Als de tafel veel wordt gebruikt en er fanatiek op gespeeld wordt raden we een outdoor tafel aan, deze zijn vaak wat steviger en kunnen ook buiten geplaatst worden. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer niet alleen het personeel maar ook klanten of andere wachtende mensen van de tafel gebruik kunnen maken.

Als de tafel alleen gebruikt wordt door uw eigen personeel kunt u er wel vanuit gaan dat hier zorgvuldig mee gespeeld wordt. Dan raden wij een indoor tafel aan, deze kan echter alleen binnen worden geplaatst maar voldoet wel aan de wedstrijdeisen bij competities.


Ook is het mogelijk om de tafel met muntinworp te voorzien, op deze manier kunt u een klein beetje verdienen aan het gebruik van de speeltafel. Speelgoeddirect kan zelfs uw bedrijfslogo op de tafel laten bedrukken! Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden. 

voorbeeld-voetbaltafel-met-logovoorbeeld-voetbaltafel-met-logo-2