085 047 19 78

Sponeta Tafeltennistafel

sponeta-logo
Een Sponeta tafeltennistafel kopen? Wellicht zullen tafeltennis spelers het bekende merk Sponeta wel kennen. Maar er is wellicht een hoop dat je niet van Sponeta wist!

Sponeta is een Duits merk gevestigd in het plaatsje Schlotheim. Het tafeltennis merk is wereldwijd bekend onder vele spelers. Zo streven ze ernaar om het grootste merk van de gehele tafeltennistafel branche te worden. Met onder andere deze waarden: kwaliteit van producten, een betaalbare prijs en pure passie voor de sport.

Om die redenen heeft Sponeta verschillende lijnen aangebracht in haar assortiment om zo de perfecte tafeltennistafel voor iedere speler aan te bieden.

Wat handig is om te weten is dat Sponeta gebruik maakt van de letter I ook wel de indoor collectie en de letter E voor de outdoor collectie.

Bekijk hieronder de verschillende lijnen van Sponeta:

Sponeta Lijnen

Waarom een Sponeta Tafeltennistafel?

Sponeta heeft meer dan 60 jaar ervaring in de productie van tafeltennistafels. Ze worden gebruikt door zowel hobbysporters als professionals. Topkwaliteit in elk prijsniveau, stevig en praktisch. De focus ligt niet alleen op het speelveld, maar ook op het onderstel en alle facetten die bijdragen voor uitstekende speeleigenschappen. Kortom een Sponeta tafeltennistafel is jarenlang speelplezier!


Sponeta Tafeltennistafel kopen

Sponeta tafeltennistafels zijn altijd gemaakt van hoogwaardige materialen en horen bij het kwalitatief topsegement op het gebied van tafeltennis. Door de verschillende Sponeta modellen is er voor elk soort speler en gebruik een perfecte tafeltennistafel. Of het nu gaat om recreatief, professioneel of bedrijfsgericht.
Een Sponeta tafeltennistafel bestel je eenvoudig en veilig op Speeltafelsdirect.nl! Geen verzendkosten, snelle levering en veilig betalen met iDeal.