Tafeltennistafels

Wilt u een tafeltennistafel kopen? Speeltafelsdirect.nl biedt kwalitatieve tafeltennistafels voor zowel thuis als professioneel gebruik. Wij leveren zowel indoor als outdoor tafeltennistafels. Ook kunnen wij u adviseren aan de hand van uw wensen en eisen. Alle tafeltennistafels zijn veilig en gemakkelijk op te bergen. Bestel uw tafeltennis artikelen gemakkelijk en eenvoudig online van tafeltennisbatjes, balletjes tot aan accessoires.

Bekijk Indoor Tafeltennistafel Outdoor Tafeltennistafel
Geen producten gevonden voor deze selectie.

We hebben tafeltennistafels voor zowel indoor als outdoor gebruik. Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve tafeltennistafels van hoogwaardige merken. Iedere tafeltennistafel heeft zijn eigen eigenschappen.

Indoor Tafeltennistafel

Indoor tafeltennistafels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Door het materiaal gebruik is deze tafel vaak goedkoper dan een outdoor, maar wil niet zeggen dat dit net zo krachtig is.

Outdoor Tafeltennistafel

Een outdoor tafeltennistafel is vocht/weerbestendig en heeft ten opzichte van een indoor tafeltennistafel een coating voor minder weerkaatsing van zonlicht en beter tegen UV blootstelling kan.

Tafeltennistafel kopen

Op zoek naar een tafeltennistafel voor bij u thuis of voor professioneel gebruik? Hoe weet u welke u kiest? Wij geven u handige tips waarop u moet letten bij het kiezen van de juiste tafel. Onderstaande vragen helpen u hierbij:

  • Wie speelt er tafeltennis?: Zijn het volwassenen of kinderen. Indien de kinderen nog jong zijn adviseren wij een mini tafeltennistafel.
  • Hoe vaak wordt er tafeltennis gespeeld?: Is het voor intensief of recreatief gebruik.
  • Wilt u alleen binnen of ook buiten kunnen spelen?: Het buitengebruik of binnengebruik is van belang of de tafel bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Tafeltennistafels voor buiten zijn over het algemeen in aanschaf duurder. Bij beide gebruik zowel binnen als buiten is een ideale optie om te gaan voor een inklapbare tafeltennistafel.
  • Staat de tafeltennistafel altijd op dezelfde plek?: Indien u de tafel vaak verplaats is het handig om een tafeltennistafel met verrijdbare wielen te hebben.Tafeltennistafels worden ook wel pingpongtafels genoemd. Ga direct aan de slag en laat zien dat jij de ultieme kampioen bent.

Komt u er niet uit wij geven u graag advies. U kunt gerust altijd contact met ons opnemen. Eenvoudig online een tafeltennistafel kopen bij Speeltafelsdirect.nl!