085 047 19 78
Filters
Leeftijd
Prijsfilter
Merk
Kleur
  1. Blauw (16)
  2. Groen (9)

Indoor Tafeltennistafels

Wilt u direct tafeltennis spelen? Kies dan voor een indoor tafeltennistafel, waarmee u direct aan de slag kunt. Ze zijn licht in gewicht en makkelijk te verplaatsen. Speeltafelsdirect biedt u verschillende indoor tafeltennistafels van hobbymatig tot intensief gebruik. De indoor tafeltennistafels zijn alleen geschikt voor gebruik binnenshuis.

Bekijk ook Alle Tafeltennistafels Tafeltennistafel voor buiten
Lees meer Lees minder
Sorteer op Van hoog naar laag sorteren
Toon per pagina

Indoor Tafeltennistafel kopen

Indoor tafeltennistafels zijn er in verschillende modellen. Hierin is er onderscheid in tafeltennistafels voor thuis, recreatief gebruik en zwaar, intensief gebruik. Daarnaast is er voor de fanatieke tafeltennisser ook de wedstrijdtafel. Ideaal voor competities en officiele wedstrijden.

Een tafeltennistafel die geschikt is voor intensief gebruik, is een stevige tafel die goed tegen een stootje kan. De poten en tafelblad zijn dikker en zwaarder dan bij een recreatieve tafeltennistafel. Deze tafels zijn met name ideaal voor het gebruik op kantoor of op scholen.

Een indoor tafeltennistafel is goedkoper dan een tafeltennistafel voor buiten, maar vaak ook geschikt om tijdelijk buiten neer te zetten. Houdt er wel rekening mee dat ze niet weerbestendig zijn.

 

Tafeltennistafel voor binnenshuis

Speel een spannend potje tafeltennis gewoon lekker bij je thuis met een indoor tafeltennistafel. Er zijn verschillende modellen voor zowel intensief gebruik of als hobbymatig, recreatief gebruik. Al onze indoor tafeltennistafels zijn inklapbaar en dus makkelijk op te bergen. Alleen de mini tafeltennistafel heeft een kleiner speeloppervlak.

Al onze selectie tafeltennistafels zijn duurzaam en stevig met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.