Tafeltennisbatjes

Naast een tafeltennistafel is het kopen van een goede tafeltennisbatje ook van belang om goed tafeltennis te kunnen spelen en vooral om te winnen! Speeltafelsdirect.nl biedt verschillende soorten tafeltennisbatjes voor zowel regelmatig als dagelijks gebruik.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tafeltennisbatje kopen

Tafeltennis speelt men met houten batjes, het tafeltennisbatje. Het tafeltennisbatje bestaat uit 2 stukken, de handvat en een plat oppervlak. Het slagoppervlak noemt men de blade. Tafeltennisbatjes zijn er in verschillende kwaliteiten en kun je vaak onderscheiden door de additionele sponslaag die zich onder het rubberen exterieur van de blade bevindt. Er zijn vele soorten rubbers zoals vlakke rubbers, platte rubbers en ook rubbers met noppen. De rubber bepaalt het baleffect en de balcontrole.
De batjes zijn verkrijgbaar per stuk maar ook per set (2 bats en ballen).  Voor optimaal resultaat bij een goed potje tafeltennis is balans tussen techniek, snelheid en balcontrole van essentieel belang.

 

Pingpong batjes aanschaffen

Batjes zijn net zo belangrijk als de tafeltennistafel zelf, ook deze biedt Speelgoeddirect in verschillende soorten aan. Zo hebben we batjes voor professioneel wedstrijdgebruik maar bieden we ook batjes aan voor recreatief gebruik. Dus om je vijand of vriend in te maken tijdens het spelletje is het zeker van belang dat je een goed batje in huis hebt!