Wedstrijd Tafeltennistafels

Op zoek naar een geschikt wedstrijd tafeltennistafel? Bij ons vindt u tafeltennistafels voor wedstrijden en competities, welke voldoen aan de NTTB en ITTF vereiste regels.
Bent u een bedrijf of vereniging en wilt u meerdere competitie tafeltennistafels hebben? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat met uiteraard een speciale prijs.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Professionele tafeltennistafel kopen?

Speelgoeddirect verkoopt niet alleen tafeltennistafels voor recreatief gebruik maar ook voor sportief gebruik. Zo bieden wij verschillende wedstrijdtafels aan van merken zoals Sponeta en Cornilleau. Deze speeltafels zijn allemaal gekeurd en gemaakt volgens de regels van de NTTB en ITTF, hierdoor is iedere vereniging voorzien van een kwalitatief hoogwaardige tafeltennistafel.

 

Competitie tafeltennistafels

Zowel voor jong of oud is tafeltennis een leuke vrijetijdsbesteding! Sommige zijn er zelfs zo goed in geworden dat zij er hun sport van hebben gemaakt. Voor deze mensen heeft Speelgoeddirect een speciaal assortiment aan wedstrijdtafels. Deze tafels hebben het officiële speeloppervlak , namelijk 274 x 152 x 76 cm. Dit maakt ze geschikt voor gebruik op verenigingen en tijdens competities.