Voetbaltafel merken

Er zijn verschillende merken als het gaat om het kopen van een voetbal. Hieronder worden de meest bekende merken genoemd.

FAS, is een Italiaans merk dat al meer dan 40 jaar actief is in de productie van voetbaltafels. Dit merk is opgericht door Alfonso en David Pendezza, in 1964. Fas staat voor functionaliteit, duurzaamheid en design. Daarnaast zijn alle voetbaltafels van FAS goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond.          

  logo-fas

Buffalo, dit is een kwalitatief merk wat ook erg veel voorkomt bij verschillende voetbaltafel verkooppunten. Dit merk is opgericht in 1923 in Amsterdam als familiebedrijf. Oorspronkelijk is dit bedrijf gestart als specialist in pool- en biljarttafels. Maar omdat de verkoop zo goed liep, en de kwaliteit goed stond aangeschreven is Buffalo tegenwoordig een welbekend speeltafel merk geworden.

 

   buffalo-logo

Garlando, is sinds 1954 gespecialiseerd in het vervaardigen van sport- en vrijetijdsartikelen. Waaronder dus ook de voetbaltafels, maar ook tafeltennistafels, pooltafels en air hockey tafels. Het merk staat bekend om een hoogwaardig kwaliteit en het typische design.

    logo-garlando

Deutscher Meister, dit merk werd gepromoot door Bud Wachter hij was eerste sergeant bij het Amerikaanse leger en woonde in Fuerth (Duitsland). Nadat hij uit het leger was gestapt, besloot hij in Duitsland te blijven werken maar wel voor een Amerikaans bedrijf. Zo kwam hij in contact met het voetbaltafel merk, en sindsdien is hij de eigenaar van het merk. Dit merk is voornamelijk in trek in de Randstad, daar worden vele wedstrijden gespeeld met deze tafels.

 deutcher-meister-logo

Heemskerk, dit bedrijf is sinds 1962 al een begrip in de Nederlandse tafelvoetbal historie. Dit was namelijk ook de eerste tafelvoetbal fabrikant. Daarnaast staat het merk bekend om zijn service en kwaliteit, want de tafels zijn erg waardevast dus ideaal voor doorverkoop.

  heemskerk-logo

Roberto Sport, ook dit is een Italiaans merk. Dit merk is echter opgericht in 1947 in Turijn. Zij staan voor de oorsprong van het tafelvoetbal, dus dit is ook terug te zien in de tafels die ze verkopen. De tafels staan voor kwaliteit en professionaliteit.

  roberto-sport-logo

Topshot, dit merk valt onder Etan Trampolines BV. Vanaf 2004 distribueren zij ook producten van topshot. Zoals bijvoorbeeld voetbaltafels, sjoelbakken, airhockey tafels en pooltafels.  Topshot hanteert verschillende lijnen van kwaliteit, hierdoor is er voor iedere speler een geschikte tafel in het assortiment. 

  topshot-logo