Voetbaltafels

Speel een spannend potje tafelvoetbal tegen je vrienden, ga op in de hitte van de strijd en beleef de felheid van de spelers in het spel. Een voetbaltafel kopen moet kwaliteit zijn tegen een betaalbare prijs. Bij Speeltafelsdirect.nl vindt u voetbaltafels voor jarenlang speelplezier!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
  1. FAS Voetbal gekleurd
    € 0,95
    1-3 dagen

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafelvoetbal spelen

Speel een potje tafelvoetbal met een eigen voetbaltafel! Wij bieden verschillende voetbaltafels voor zowel jong als oud. Wilt u liever een voetbaltafel voor buiten? Ook dat kan bij ons! We hebben namelijk een groot assortiment met outdoor voetbaltafels. Of wilt u liever wat veiligheid voor de kinderen? Daar hebben wij een oplossing voor, we bieden zowel voetbaltafels met telescopische stangen als voetbaltafels met glasplaten aan. Kortom voor ieder wat wils!

 

Voetbaltafel kopen?

Bij het kopen van een voetbaltafel komt heel veel kijken. Het is daarom ook belangrijk dat u goed nadenkt over wat u wilt besteden, waar u de tafel wilt plaatsen, wie de tafel gaat gebruiken en hoe vaak u de tafel gaat gebruiken. De opties zijn oneindig, met telescopische stangen of doorlopende stangen, met muntinworp of zonder muntinworp. Overal is aan gedacht, u kunt zelfs uw voetbaltafel laten bedrukken met verschillende prints, logo’s en teksten. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op voor een passend advies!

 

Informatie Voetbaltafel

Wilt u meer weten over voetbaltafels? Voetbaltafels zijn er in diverse soorten, maten en merken. Zowel te gebruiken voor professioneel gebruik of gewoon voor thuis. Voor elke klant hebben wij een voetbaltafel voor jong en oud. Wij helpen u graag bij de keuze van uw voetbaltafel. Op onze informatie pagina vindt u meer over onder andere het tafelvoetbalspel, de merken, het onderhoud en andere handige informatie.