Voetbaltafel met muntinworp

Op zoek naar een voetbaltafel met muntinworp? Voetbaltafels met muntinworp zie je vaak in het cafe, op school of universiteit. Bij deze voetbaltafels moeten spelers voor iedere potje tafelvoetbal met munten betalen. Ze beschikken vaak over een glasplaat zodat de balletjes niet gestolen kunnen worden. Ook zijn deze tafels steviger en zwaarder dan de gemiddelde voetbaltafel voor optimaal intensief gebruik in een openbare ruimte.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voetbaltafel met muntinworp kopen?

Wat handig is om te weten bij het kopen van deze speciale tafels is dat er ieder rondje betaalt moet worden voor het verkrijgen van speelballetjes. Deze tafels zijn daarom uitermate geschikt voor in kantines van verenigingen en scholen.  Doordat de tafels zwaarder zijn kunnen ze tegen een stootje en ook het mechanische muntinworp systeem kan tegen een stootje. Uiteraard kan er met deze tafels ook vrij gespeeld worden, als u dit aangeeft bij het plaatsen van een bestelling wordt dit voor u geregeld! 

 

Muntinworp voetbaltafels 

Speelgoeddirect.nl biedt de merken FAS en Buffalo aan, dit zijn kwaliteitsmerken die passen in een openbare omgeving. Deze tafels worden geleverd met een glasplaat erop zodat de balletjes niet gestolen kunnen worden. Daarnaast is het mogelijk om met muntjes van 50 cent, 1 euro of blanco muntjes te betalen. Ook is het mogelijk de tafel te laten bedrukken tegen een meerprijs met bijvoorbeeld het logo van uw club, school of vereniging.