Voetbaltafel Outdoor

Op zoek naar outdoor voetbaltafel? Met een outdoor voetbaltafel kun je tafelvoetbal ook buiten spelen. Deze voetbaltafels trotseren weer en wind en zorgen voor veel speelplezier buitenshuis.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Outdoor Voetbaltafels 

Buiten met lekker weer een potje tafelvoetbal spelen, dat kan met deze outdoor tafels! Deze speeltafels zijn bestendig tegen harde windstoten, regen en sneeuw. Echter gaat alles wat in weer en wind staat een keer kapot, ook deze tafels. Probeer daarom de tafels bij langdurig slecht weer te beschermen door het binnen neer te zetten of door middel van een beschermhoes. De Outdoor Voetbaltafels zijn verkrijgbaar met en zonder muntinworp en met of zonder telescopische stangen.

 

Outdoor tafelvoetbal spelen? 

Deze mooie en stevige speeltafels zorgen ervoor dat jou wedstrijdjes van alle comfort voorzien zijn! Speelgoeddirect.nl biedt jou het Italiaanse merk FAS aan, dit merk staat voor een goede kwaliteit. Daarnaast zijn verschillende modellen van dit merk goedgekeurd door de internationale tafelvoetbalbond. Bijna alle outdoor voetbaltafels zijn voorzien van een glasplaat zodat de voetbaltafel langer mooi blijft. Ook verkrijgbaar met je eigen bedrukking op de tafel!