Voetbaltafel voor school

Op zoek naar een voetbaltafel voor op school? Voetbaltafels voor scholen en instellingen zijn stevige tafels die geschikt zijn voor zwaar en intensief gebruik. Ze moeten tenslotte heel wat kunnen weerstaan gezien het er vaak ruig aan toe kan gaan en door verschillende mensen op wordt gespeeld. Hoe zwaarder de tafel hoe beter het is en minder snel van de grond kunnen krijgen. Onderstaand onze selectie geschikte voetbaltafels voor op school met gratis verzending.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voetbaltafels voor op scholen

Bij tafelvoetbal op scholen wordt een stevige zware voetbaltafel gebruikt. Door het zware gewicht kunnen deze moeilijk verplaats worden en blijven ze stevig staan. De levensduur wordt hier vaak ook mee verlengd. Met het spelen van tafelvoetbal op school wordt de concentratie verhoogd en wordt er geleerd snel te reageren. Ideaal voor in de pauze of bij een tussenuur. Al onze voetbaltafels voor scholen worden gratis geleverd. Eventueel met muntinworp, zodat de school ook een beetje kan verdienen.

Voetbaltafels voor school kopen? 

Na al dat harde werken en leren op school zijn sommige kinderen wel toe aan wat ontspanning! Deze voetbaltafels zijn de oplossing! Een lekker potje tafelvoetbal spelen met al je vrienden op school zorgt voor sociale binding tussen de leerlingen en ze leren daarnaast ook nog is snel te reageren op onvoorspelbare situaties. Indien de school ook nog wat wil verdienen aan het spelletje, adviseren we de voetbaltafels met muntinworp.